Koerier sneltransport

Zekerheid van vertrek tot aankomst

Offerte aanvragen

Spoed

Uw zending is binnen no time op de plaats van bestemming

Spoed

Transport voor Webshops

Wij ondersteunen uw webshop in het gehele logistieke proces

Meer info

Internationaal

Uw zendingen worden supersnel wereldwijd geleverd.

Internationaal

Uw sneltransport goed geregeld

Heeft u een grotere zending die verstuurd moet worden, maar niet via de reguliere pakketdienst mee gaat? Dan zijn wij van ACE Courier & Transport uw logistieke partner en uw koerier in sneltransport. Wij brengen uw zending zo snel mogelijk naar de gewenste locatie. Neem direct contact op met onze centrale via 088 1200 120 en uw zending wordt zo snel mogelijk door ons opgehaald en bij de ontvanger afgeleverd.

bel 088 1200 120
koerier sneltransport

Specialist in sneltransport

Bent u op zoek naar sneltransport, een spoedzending of de inzet van een spoedkoerier. Dan wilt u dat uw zending direct bij de desbetreffende locatie wordt afgeleverd, zonder enige vertraging of overslag. Zodra u contact met ons heeft opgenomen, dan sturen wij zo snel mogelijk een koerier uw kant op. De zending kan klein zijn ten grootte van een envelop of de grootte van een bankstel, we zorgen ervoor dat wij het juiste vervoer uw kant op sturen.

Wij van ACE Courier & Transport zorgen voor kwaliteit tijdens het transport van uw zending. Wij zorgen ervoor dat uw pakket persoonlijk wordt afgeleverd bij de juiste locatie. Uw zending wordt nauwlettend in de gaten gehouden door onze transportplanning. Wanneer er eventuele calamiteiten optreden, kunnen we direct bijsturen en als het nodig is contact met u opnemen. Dit in combinatie met ons real time GPS-tracking systeem en ons transport management systeem Mendrix zorgt ervoor dat uw zending bij ons in goede handen is.

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring in koerier sneltransport

Bij ACE Courier & Transport hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de koeriersbranche. Wij zijn gespecialiseerd in sneltransport van afwijkende zendingen. Wij worgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk bij de juiste locatie aan komt. Voor kwaliteit moet u bij ACE zijn!

7 dagen per week, 24 uur per dag

Wij helpen u ook graag met spoedtransport, wij zijn een partij die u ten allen tijden kunt bereiken. Dat is mogelijk op onze centrale planning die 24/7 bereikbaar is, dus ook buiten onze kantoortijden. Samen zorgen we ervoor dat uw zending op de afgesproken tijd en bestemming gearriveerd is en voor het voordeligste tarief.

Koerier sneltransport: nationaal en internationaal

Wij zijn gevestigd in IJsselstein en in Waalre, vanuit daar bedienen wij door heel Nederland. Ook zijn wij beschikbaar voor zendingen naar het buitenland. Heeft u een zending die met internationaal sneltransport gebracht moet worden? Dan helpen wij u door middel van ons Europese netwerk voor de koeriersdienst die op uw wensen aansluit.

Expert in kwetsbare zendingen

U wilt erop kunnen rekenen en vertrouwen dat uw zending onbeschadigd aankomt op de plaats van bestemming, dat is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend. Het transporteren van waardevolle, breekbare of kwetsbare producten komt bij ACE Courier & Transport sowieso goed. Uw pakket wordt persoonlijk afgeleverd en gaat niet over lopende banden.

Wij bezorgen altijd op tijd

Bij ACE willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij beschikken tot een eigen wagenpark, eigen medewerkers en beschikken ook over eigen over- en opslagfaciliteiten. Zo kunnen wij op deze manier u altijd zekerheid geven over uw zending. Onze chauffeurs rijden in verzorgde auto’s die zo goed mogelijk zijn uitgerust en zonder problemen uw sneltransport zending kunnen leveren.

snel pakket versturen

Mogelijkheden koerier sneltransport

Bij ACE Courier & Transport bieden we diverse mogelijkheden aan. Voor sneltransport kunt u kiezen uit volgende opties:

  • Same Day Courier: uw zending wordt dezelfde dag nog geleverd door de spoedkoerier.
  • Basis Courier: uw zending wordt binnen 4 uur afgeleverd door de spoedkoerier.
  • Fast Courier: heeft uw zending echt haast, dan is dit een goede oplossing. Met deze optie is uw zending binnen no-time op de plaats van bestemming.

Bovenstaande zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Geef bij het aanmelden van uw spoedzending aan welke optie uw voorkeur heeft. Weet u niet zeker welke optie u het beste kun kiezen,  neem dan contact op met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV