Optimaliseer uw zakelijk transport: Ontdek onze koeriersdiensten

Koerierdiensten

Optimaliseer uw zakelijk transport: Ontdek onze koeriersdiensten!

Bel 088 1200 120

Onze specialisatie in diverse koeriersdiensten

Heeft uw bedrijf regelmatig behoefte aan een betrouwbaar en efficiënt transport, maar vindt u het beheren van transport logistiek een uitdaging? Wij kunnen ons voorstellen wanneer u medisch, internationaal, of koeltransport moet regelen dat u niet weet waar u moet beginnen. ACE koeriers begrijpt dat het organiseren van het transport een complexe taak kan zijn. Met onze allround zakelijke koeriersdiensten kunnen wij u een helpende hand bieden.

Of het nu gaat om spoedleveringen, internationale zendingen, goederen die gekoeld moeten blijven, medisch transport, bij ACE koeriers zijn wij gespecialiseerd in diverse diensten. Wij geven u graag een overzicht. Misschien zijn er één of meerdere transportdiensten die uw bedrijf kunnen helpen!

Internationaal koerier: Uw partner voor internationaal transport

Moet uw bedrijf pakketten laten bezorgen in het buitenland of is dat misschien uw visie? ACE koeriers levert de pakketten supersnel. Wij zijn daarnaast zeven dagen per week beschikbaar voor verzendingen. Met ons netwerk zijn wij in staat om onze internationale koeriersdiensten aan te sluiten op uw wensen. Wanneer u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport, houdt u meer tijd over voor andere belangrijke zaken.

Koelkoerier: Zorgvuldig transport van gevoelige goederen

Onze koelservice is gericht op het transporteren van producten die temperatuurgevoelig zijn. Wij kunnen van waarde zijn voor bedrijven die producten moeten vervoeren, zoals bijvoorbeeld:

  • Farmaceutische leveringen: Vaccins, medicijnen, en andere farmaceutische producten moeten vaak met een specifieke temperatuur bewaard worden, zodat het product effectief blijft. Wij zorgen ervoor dat het veilig en binnen het vereiste temperatuurbereik geleverd worden.
  • Voedingsmiddelen: Producten zoals bederfelijke levensmiddelen, verse producten, vlees, zuivel, en bijvoorbeeld zeevruchten moeten onder bepaalde temperaturen bewaard worden. De koelkoerier garandeert dat dit soort producten op de juiste temperatuur getransporteerd worden. Het is belangrijk dat de kwaliteit behouden wordt.
  • Overige hoogwaardige producten die extra veiligheid behoeven.

Heeft u goederen die getransporteerd moeten worden tussen de 2 en 25 graden celcius? Neem vrijblijvend contact met ons op!

koelkoerier transport

Medisch koerier: specialist in medische zendingen

De medische koeriersdiensten van ACE koeriers strekken zich uit tot een breed scala aan het leveren en ophalen van medische apparatuur en disposables. Wij begrijpen het belang van onbeschadigde en goed functionerende apparatuur.  Naast het verzekeren van veilig en tijdig transport, ondergaat het team ook gespecialiseerde trainingen met betrekking tot het veilig ophalen en vervoeren van mogelijk besmet apparatuur. Het ophalen en leveren gaat volgens vastgelegde protocollen. Onze focus ligt op precisie, snelheid en veiligheid.

Heeft u vragen over deze dienst? Wij staan u graag ter woord.

Express koerier: Snel en betrouwbaar transport

Wij bieden voor bedrijven ook de service; express koerier. Dit is gericht op het leveren van snelle en betrouwbare transportoplossingen. Moet u voor de volgende dag of binnen twee werkdagen pakketten van maximaal 400 kg per pallet versturen? Dan is deze dienst passend voor uw bedrijf. Met een focus op tijdige en veilige leveringen, behandelen wij het pakket met grote zorg en efficiëntie.

Diverse spoedopties

Naast deze zakelijke koeriersdiensten verzorgen wij ook spoedtransport. Onze koeriers bezorgen persoonlijk uw zending binnen het afgesproken tijdsvenster!

Kunnen wij uw bedrijf ergens mee helpen? Neem contact met ons op of vul vrijblijvend het offerte formulier in!