Lang pakket versturen

Offerte aanvragen

Grote, zware en lange pakketten 

Uw zending met afwijkende maten van A tot Z verzorgd.

Vraag offerte aan

Logistiek voor
webshops 

Fulfilment en warehousing in vertrouwde handen.

Webshop logistiek

Distributie in Nederland & België

Eigen distributienetwerk in heel Nederland en België

Meer informatie

Koerier voor lange pakketten

Wanneer u een groot pakket wilt versturen dat mogelijk te zwaar of te lang is voor reguliere pakketdiensten, kunt u vertrouwen op ACE Koeriers. Onze ervaren en betrouwbare koeriers zorgen voor een snelle en veilige verzending van uw pakket, en dat tegen een voordelig tarief. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vervoeren van grote en afwijkende pakketten, kunnen wij garanderen dat uw bestelling op tijd en zonder schade wordt afgeleverd. Zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf? Zoek dan niet verder dan ACE Courier & Transport, dé specialist in het vervoeren van uw lange en afwijkende pakketten.

Direct een offerte
lang pakket versturen spoed

Lang pakket versturen met ACE

Bij ACE Courier & Transport zijn we 24/7 bereikbaar, zodat u ons ook buiten kantooruren kunt inschakelen. We hebben gediplomeerde en ervaren medewerkers en een eigen wagenpark tot onze beschikking. Bovendien hebben we op- en overslagfaciliteiten om pakketten die zonder spoed worden verzonden op te slaan totdat ze worden verzonden. Ons realtime GPS-tracking systeem en het Transport Management System Mendrix stellen u in staat om zelf te zien waar uw pakket zich bevindt. We garanderen dat uw zending onbeschadigd en op tijd wordt afgeleverd, zowel nationaal als internationaal. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het versturen van een lang pakket, dan bent u bij ACE aan het juiste adres.

Geavanceerd Track & Trace systeem

Met ons geavanceerde Track & Trace systeem kunt u in real-time de voortgang van uw zending volgen. Dit systeem is niet alleen beschikbaar voor u als afzender, maar ook voor de ontvanger van de goederen. Door middel van onze online portal heeft u toegang tot gedetailleerde informatie over de verwachte levertijd van uw zending, en kunt u op een kaart zien waar de chauffeur zich op dat moment bevindt. Ons planteam kan bovendien de status van uw zending continu in de gaten houden, zodat er indien nodig snel kan worden ingegrepen bij eventuele problemen. Zo zorgen wij ervoor dat uw zending altijd op tijd en in goede staat op de plaats van bestemming aankomt.

Zending opgehaald

Wanneer u een pakket wilt verzenden komen wij het op de door u aangegeven locatie ophalen. Hierna ontvangt u van ons een track en trace

Sorteren

Bij zendingen zonder spoed gaat het pakket eerst naar ons warenhuis voor tijdelijke opslag tot het geleverd wordt.

Snel geleverd

Op de dag van bezorging ontvangt u een melding over het tijdvak van de levering. Dit kan ook een afgesproken tijd zijn.

Meteen een offerte aanvragen

Tevreden klanten

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in transport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in grote, zware en lange pakketten
  • Eigen distributienetwerk in Nederland & België
  • Geavanceerde realtime Track & Trace
  • Retourservice
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Offerte aanvragen

Heeft u een logistieke vraag?

Naam*