Sneltransport

Zekerheid van vertrek tot aankomst

Offerte aanvragen

Spoed

Uw zending is binnen no time op de plaats van bestemming

Spoed

Transport voor Webshops

Wij ondersteunen uw webshop in het gehele logistieke proces

Meer info

Internationaal

Uw zendingen worden supersnel wereldwijd geleverd.

Internationaal

Uw sneltransport goed geregeld

Onze afdeling sneltransport kan uw zending binnen no time op de plaats van bestemming krijgen. Dit is een uitstekende optie voor bedrijven die hun producten gegarandeerd binnen een bepaald tijdvenster geleverd willen hebben. Denk bijvoorbeeld aan medische producten of essentiële onderdelen. Maar ook voor waardevolle goederen is dit een prima optie.  Uw zending wordt direct nadat deze is afgehaald naar het afleveradres gebracht. 

bel 088 1200 120
spoed post

Specialist in sneltransport

Kiest u voor sneltransport, een spoedzending of de inzet van een spoedkoerier, dan is het de bedoeling dat uw zending rechtstreeks bij de plaats van bestemming wordt afgeleverd, zonder vertraging of overslag. Bel ons, dan sturen wij zo snel mogelijk een koerier uw kant op. De grootte van de zending maakt niet uit, van enveloppes tot zware pallets, wij zorgen voor het juiste vervoer.

Via ons geavanceerd Track en Trace systeem houdt u grip op uw zending. Ons planteam volgt uw zending realtime en kan in samenspraak met de chauffeur altijd direct ingrijpen bij calamiteiten. Communicatie tussen u, de planning en de chauffeur is hierbij het uitgangspunt. Alles gericht op het tijdig en schadeloos leveren van uw zending.  

Onze planning is 24/7 bereikbaar. U kunt bij ons kleine of grote zendingen tot 10 ton als spoedzending versturen. Ook internationaal kunt u zendingen wereldwijd versturen. Bij onze afdeling internationaal kunt u voor elke locatie een tarief opvragen.

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring in sneltransport

Met al meer dan 30 jaar ervaring mag ACE Courier & Transport zich een ware expert noemen in de koeriersbranche. Wij zijn gespecialiseerd in sneltransport en het transport van afwijkende pakketten. Is kwaliteit een must, dan schakelt u ACE in.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Zeker wanneer uw zending spoed heeft, wilt u een partij die u te allen tijde kunt bereiken. Onze centrale planning is 24/7 bereikbaar en dus kunt u ons ook inschakelen buiten kantoortijden. Van hieruit worden onze spoedkoeriers en partners aangestuurd en met elkaar zorgen we dat uw zending op de afgesproken tijd en tegen het voordeligste tarief op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Nationaal en internationaal

Vanuit onze vestigingen in IJsselstein en Waalre bedienen wij heel Nederland. Maar ook als uw zending naar het buitenland moet kunt u bij ACE terecht. Dus heeft u internationaal sneltransport nodig, dan zorgen wij middels ons Europese netwerk voor een koeriersdienst die aansluit op uw wensen.

Expert in kwetsbare zendingen

Dat u erop moet kunnen vertrouwen dat uw zending onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt, is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend. Het kan immers gaan om een waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud. Bij ACE Koeriers zit u sowieso goed. Uw pakket gaat bij ons namelijk niet over lopende banden, dus de kans dat uw zending beschadigd of kwijt raakt is vrijwel nihil.

Wij bezorgen altijd op tijd

Bij ACE Courier & Transport doen we er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hebben dan ook een eigen wagenpark, eigen medewerkers en beschikken over eigen over- en opslagfaciliteiten. Op deze manier kunnen wij u altijd zekerheid van levering geven. Bovendien rijden onze betrokken chauffeurs in verzorgde auto’s die optimaal zijn uitgerust om uw spoedtransport vlekkeloos uit te kunnen voeren.

sneltransport

Mogelijkheden sneltransport

Bij ACE Courier & Transport bieden we diverse mogelijkheden aan. Voor sneltransport kunt u kiezen uit volgende opties:

  • Same Day Courier: uw zending wordt dezelfde dag nog geleverd door de spoedkoerier.
  • Basis Courier: uw zending wordt binnen 4 uur afgeleverd door de spoedkoerier.
  • Fast Courier: heeft uw zending echt haast, dan is dit een goede oplossing. Met deze optie is uw zending binnen no-time op de plaats van bestemming.

Bovenstaande zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Geef bij het aanmelden van uw spoedzending aan welke optie uw voorkeur heeft. Weet u niet zeker welke optie u het beste kun kiezen,  neem dan contact op met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV