Spoed pakket versturen

Zekerheid van vertrek tot aankomst

SNEL ADVIES? BEL 088 1200 120

Uw pakket met spoed versturen

Heeft u een pakket dat u met spoed wilt versturen? ACE Courier & Transport is uw logistieke oplossing in binnen- en buitenland. We halen het pakket zo spoedig mogelijk bij u op met het juiste transportmiddel, waarna we deze direct afleveren bij het door u aangeven adres.

Wij bieden verschillende soorten spoed verzendingen.

Same Day Courier

Uw zending is dezelfde dag nog op de plaats van bestemming.

Basic Courier

We leveren uw zending binnen 4 uur af op plaats van bestemming.

Fast Courier

Echt haast? Uw bestelling is binnen no-time op plaats van bestemming.

Liever direct een offerte aanvragen?

Specialist in spoed pakketten

Wanneer u een pakket met spoed wilt versturen, dan vervoeren onze spoedkoeriers uw zending direct zonder tussenkomst van anderen. We komen het pakket zo snel mogelijk bij u ophalen om het vervolgens op plaats van bestemming te transporteren. Of het nu gaat om een envelop of een pallet zending, wij ontzorgen u van A tot Z.

Voor een spoedlevering geldt dat wij uw pakket als persoonlijk afleveren bij de ontvanger. Onze transportplanning houdt gedurende de rit uw pakket nauwlettend in de gaten, zodat er bij eventuele calamiteiten direct bijgestuurd kan worden. In combinatie met ons real time GPS-tracking systeem en ons transport management systeem Mendrix zorgt dit ervoor dat uw zending bij ons in goede handen is.

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring in spoedzendingen

Inmiddels heeft ACE Courier & Transport al meer dan 30 jaar ervaring op de teller staan. We zijn dan ook een bekende naam in de transportbranche, met als expertise spoed pakketten en het transport van afwijkende pakketten. ACE is dan ook dé logische keuze als kwaliteit een must is.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Onze centrale planning, gevestigd in IJsselstein, is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons dus ook buiten kantoortijden inschakelen. Vanaf hier worden onze spoedkoeriers en partners aangestuurd. Samen zorgen we ervoor dat uw pakket op de afgesproken tijd en tegen het meest voordelige tarief op plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Nationaal en internationaal

Vanuit onze twee vestigingen in IJsselstein en Waalre kunnen wij heel Nederland bedienen. Bovendien hebben we vanuit hier aansluiting op ons Europese netwerk. Dus ook als u pakket met spoed naar het buitenland verstuurd moet worden vindt u bij ons een koeriersdienst die aansluit op uw wensen.

Expert in kwetsbare zendingen

U moet er te allen tijde op kunnen vertrouwen dat uw pakket onbeschadigd bij het door u aangegeven adres aankomt. Het kan bijvoorbeeld gaan om een breekbare, waardevolle, of kwetsbare inhoud. Ook dan is ACE de juiste keuze. Bij ons gaat uw pakket niet over lopende banden, waardoor de kans dat uw zending beschadigd of zoek raakt vrijwel nihil is.

Wij bezorgen altijd op tijd

Een koeriersbedrijf als ACE Courier & Transport vindt u niet zomaar. Waar andere collega’s veelal hun ritten uitbesteden, beschikken wij over een eigen wagenpark, eigen medewerkers en eigen over- en opslagfaciliteiten waardoor wij zekerheid van levering kunnen geven. Bovendien rijden onze betrokken chauffeurs in verzorgde auto’s die optimaal zijn uitgerust om uw spoedtransport vlekkeloos uit te kunnen voeren.

snel pakket versturen

Mogelijkheden voor uw spoedlevering

Voor het met spoed versturen van uw pakket kunt u kiezen uit diverse transportmogelijkheden. U heeft keuze uit de volgende opties:

  • Same Day Courier: uw zending wordt dezelfde dag nog geleverd door de spoedkoerier.
  • Basis Courier: uw zending wordt binnen 4 uur afgeleverd door de spoedkoerier.
  • Fast Courier: heeft uw zending echt haast, dan is dit een goede oplossing. Met deze optie is uw zending binnen no-time op de plaats van bestemming.

Bovenstaande mogelijkheden zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Geef bij het aanmelden van uw pakket aan welke transportmogelijkheid uw voorkeur heeft. Twijfelt u over wat het beste bij uw levering past, neem dan contact op met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV