Spoedbezorging

Zekerheid van vertrek tot aankomst

Offerte aanvragen

Spoed

Uw zending is binnen no time op de plaats van bestemming

Spoed

Transport voor Webshops

Wij ondersteunen uw webshop in het gehele logistieke proces

Meer info

Internationaal

Uw zendingen worden supersnel wereldwijd geleverd.

Internationaal

Uw spoedbezorging goed geregeld

ACE Courier & Transport is dé partner voor bedrijven die hun pakketten binnen enkele uren bij de klant wil hebben. U kunt bij ons onder meer terecht voor medisch transport, logistiek voor webshops, maar ook gekoeld transport en internationale ritten. Van enveloppen tot pallets, wij halen de zending zo spoedig mogelijk bij u op, waarna deze direct bij de plaats van bestemming wordt afgeleverd. Neem direct contact op door te bellen naar 088 1200 120, dan zorgen wij voor het juiste transportmiddel voor uw levering.

bel 088 1200 120
spoed post

Specialist in spoedbezorgingen

Heeft u een spoedbezorging, spoedtransport of wilt u een spoedkoerier inzetten, dan wil dit zeggen dat uw levering rechtstreeks en zonder vertraging of overslag bij de plaats van bestemming wordt afgeleverd. Nadat u met ons contact heeft opgenomen sturen wij zo spoedig mogelijk een koerier naar toe om uw zending op te halen. Of het nu een klein pakketje is of een omvangrijke vracht, wij regelen het juiste voertuig die het met zorg en op tijd levert om te voldoen aan uw opdracht.

Kiest u voor onze spoed koerierdienst, dan kunt u erop rekenen dat uw zending altijd persoonlijk wordt afgeleverd en nauwlettend wordt gecontroleerd door onze transportplanning. Mocht er sprake zijn van calamiteiten, dan kunnen wij direct bijsturen en – wanneer nodig- contact met u opnemen. Dit in combinatie met ons transport management systeem Mendrix zorgt ervoor dat uw zending bij ons in goede handen is.

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring in spoedbezorgingen

ACE Courier & Transport heeft al meer dan 30 jaar ervaring op de teller en is dan ook een bekende naam in de koeriersbranche met als expertise spoedbezorgingen en het transporteren van pakketten met afwijkende maten. Wij zijn dan ook dé logistieke partner die u inschakelt als kwaliteit een must is.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Onze centrale planning, gevestigd in IJsselstein, is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons dus ook buiten kantoortijden om inschakelen. Vanaf hier sturen we onze spoedkoeriers en partners aan en samen zorgen we ervoor dat uw zending op de afgesproken tijd en tegen het voordeligste tarief op de plaats van bestemming wordt geleverd.

Nationaal en internationaal

Vanuit onze beide vestigingen in IJsselstein en Waalre kunnen wij niet alleen heel Nederland bedienen, maar hebben we ook aansluiting op ons Europese netwerk. Dus moet uw spoedbezorging naar het buitenland? In dat geval vinden wij een koeriersdienst die aansluit op uw wensen.

Expert in kwetsbare zendingen

U moet te allen tijde erop kunnen vertrouwen dat uw zending onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Uw pakket kan bijvoorbeeld een waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud hebben. Ook dan is ACE de beste keuze. Bij ons gaat uw levering niet over lopende banden en dus is de kans dat het beschadigd of zoek raakt nihil.

Wij bezorgen altijd op tijd

Een transportbedrijf als ACE is moeilijk te vinden. Waar veel collega’s hun ritten uitbesteden, beschikken wij over een eigen wagenpark, hebben eigen medewerkers en beschikken we over eigen opslagfaciliteiten. Zo kunnen we u altijd zekerheid van levering geven. Bovendien rijden onze betrokken chauffeurs in verzorgde auto’s die optimaal zijn uitgerust om uw spoedtransport vlekkeloos uit te kunnen voeren.

snel pakket versturen

Mogelijkheden voor uw spoedbezorging

Voor uw spoedbezorging kunt u kiezen uit diverse transportmogelijkheden. U heeft keuze uit de volgende opties:

  • Same Day Courier: uw zending wordt dezelfde dag nog geleverd door de spoedkoerier.
  • Basis Courier: uw zending wordt binnen 4 uur afgeleverd door de spoedkoerier.
  • Fast Courier: heeft uw zending echt haast, dan is dit een goede oplossing. Met deze optie is uw zending binnen no-time op de plaats van bestemming.

Bovenstaande mogelijkheden zijn slechts enkele van wat wij voor u kunnen betekenen. Meld u uw spoedbezorging bij ons aan, dan kunt u aangeven welke transportoptie uw voorkeur heeft. Twijfelt u over wat het beste bij uw levering past, neem dan contact op met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV