Spoedkoerier  internationaal

Zekerheid van vertrek tot aankomst

Offerte aanvragen

Spoed

Uw zending is binnen no time op de plaats van bestemming

Spoed

Transport voor Webshops

Wij ondersteunen uw webshop in het gehele logistieke proces

Meer info

Internationaal

Uw zendingen worden supersnel wereldwijd geleverd.

Internationaal

Uw internationale spoedkoerier

Klanten in het buitenland en ‘s avonds nog een zending in Milaan afgeleverd hebben? Of dezelfde dag nog een pakket in Londen afleveren? Wij van ACE Courier & Transport staan klaar voor al uw zendingen naar het buitenland! Bij een spoed bezorging, zorgen we ervoor dat elke seconde telt. Daarom kunt u bij ons efficiënt maatwerk verwachten. Neem direct contact met ons op voor al uw vragen, u kunt bellen naar 088 1200 120 en we gaan direct voor u op pad.

bel 088 1200 120
spoed post

Specialist in spoedtransport

Bij spoedtransport, sneltransport is tijd van belang en zorgen we ervoor dat de zending zo snel mogelijk op de gewenste bestemming aankomt. Zodra u ons belt zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk een koerier u kant op komt. Het kan gaan om een klein pakketje of juist grotere pakketten, wij zorgen voor het passend vervoer. Zodra onze koerier bij u is aangekomen en de zending heeft ingeladen, gaat hij direct onderweg zodat er geen tijd verloren gaan.

U wilt ervan uitgaan dat uw zending aankomt bij de gewenste bestemming, en natuurlijk dat uw zending in de juiste handen is. Als u ons heeft gekozen voor de transport van uw zending, dan wordt het altijd persoonlijk door ons afgeleverd. De zending wordt nauwlettend gemonitord door onze transportplanning. Mochten er dingen voorvallen tijdens de transport kunnen we direct bijsturen en mocht het nodig zijn contact opnemen met u. In combinatie met onze real time GPS-tracking systeem en ons transport management systeem Mendrix zorgen wij ervoor dat het transport van uw zending vlekkeloos loopt.

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring in spoedzendingen

Ondertussen hebben we van ACE Courier & Transport al meer dan 30 jaar ervaring in de koeriersbranche, ook als het gaat om internationale zendingen. De vakkennis ligt bij ons toch op internationale spoedzendingen en het transport van afwijkende zendingen. Het gaat bij ons om kwaliteit, ACE Courier & Transport is de logistieke partner.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Wij zijn op onze transportplanning 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons inschakelen ook buiten de kantoortijden om. Vanaf de centrale worden onze spoedkoeriers en partners gestuurd. Samen zorgen we ervoor dat uw internationale zending op de gewenste tijd en op de gewenste bestemming wordt afgeleverd voor het voordeligste tarief.

Nationaal en internationaal

Wij zitten gevestigd in IJsselstein en in Waalre, op deze manier bedienen we in heel Nederland. Ook hebben we vanaf hier aansluiten op ons Europese netwerk. Mocht u een zending hebben de naar het buitenland moet? Dan zorgen we ervoor dat uw zending daar komt, door een koeriersdienst op uw wensen aan te sluiten.

Expert in kwetsbare zendingen

Heeft u een zending die breekbaar is? En wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw zending onbeschadigd aankomt op plaats van bestemming? Dan zijn wij van ACE Couriers & Transport de juiste keuze. Bij ons gaat uw zending niet over lopende banden, dus de kans dat uw zending beschadigd of kwijt komt te raken bijna niets. Ook als het gaat om internationale spoedzendingen.

Wij bezorgen altijd op tijd

Bij ACE Couriers & Transport beschikken we tot een eigen wagenpark, eigen medewerkers en eigen op- en overslagfaciliteiten. Wij kunnen hierdoor zekerheid geven over uw zending. Bij ons rijden onze betrokken koeriers in optimaal verzorgde auto’s, zo kunnen wij uw spoedtransport vlekkeloos laten verlopen. Heeft u een aanvraag of vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 088 1200 120 en we nemen uw logistieke uitdaging graag voor u uit handen.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV