Spoedkoerier  internationaal

Snel advies? Bel 088 1200 120

ACE, uw internationale spoedkoerier

Klanten in het buitenland en ‘s avonds nog een zending in Milaan afgeleverd hebben? Of dezelfde dag nog een pakket in Londen afleveren? Wij van ACE Courier & Transport staan klaar voor al uw zendingen naar het buitenland! Bij een spoed bezorging, zorgen we ervoor dat elke seconde telt. Daarom kunt u bij ons efficiënt maatwerk verwachten.

Er zijn verschillende spoed opties waar u uit kunt kiezen.

Same Day Courier

Uw zending is dezelfde dag nog op de plaats van bestemming.

Basic Courier

Wij leveren uw zending binnen 4 uur af op plaats van bestemming.

Fast Courier

Echt haast? Uw zending is binnen no-time op plaats van bestemming.

Liever direct een offerte aanvragen?

Spoedkoerier internationaal specialist

Bij spoedtransport is tijd van belang en zorgen we ervoor dat de zending zo snel mogelijk op de gewenste bestemming aankomt. Zodra u ons belt zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk een koerier u kant op komt.

Het kan gaan om een klein pakketje of juist grotere pakketten, wij zorgen voor het passend vervoer. Zodra onze koerier bij u is aangekomen en de zending heeft ingeladen, gaat hij direct onderweg zodat er geen tijd verloren gaan.

ACE, uw internationale spoedkoerier

Geavanceerd Track & Trace systeem

U wilt ervan uitgaan dat uw zending aankomt bij de gewenste bestemming, en natuurlijk dat uw zending in de juiste handen is. Als u ons heeft gekozen voor de transport van uw zending, dan wordt het altijd persoonlijk door ons afgeleverd. De zending wordt nauwlettend gemonitord door onze transportplanning.

Middels ons geavanceerde Track & Trace systeem, bestemd voor zowel u als voor het afleveradres van uw goederen, is de zending realtime te volgen. Door in te loggen via onze online portal, krijgt u een gedetailleerd inzicht in de verwachte levertijd van uw zending, maar kunt u ook via een kaart inzien waar de chauffeur zich bevindt. Bovendien is het voor ons planteam mogelijk om continue de status van uw zending in te zien. Daardoor kan er, in samenspraak met de chauffeur, altijd direct worden ingegrepen bij eventuele calamiteiten.

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring als spoedkoerier internationaal

Ondertussen hebben we van ACE Courier & Transport al meer dan 30 jaar ervaring in de koeriersbranche, ook als het gaat om internationale zendingen. De vakkennis ligt bij ons toch op internationale spoedzendingen en het transport van afwijkende zendingen. Het gaat bij ons om kwaliteit, ACE Courier & Transport is de logistieke partner.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Wij zijn op onze transportplanning 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons inschakelen ook buiten de kantoortijden om. Vanaf de centrale worden onze spoedkoeriers en partners gestuurd. Samen zorgen we ervoor dat uw internationale zending op de gewenste tijd en op de gewenste bestemming wordt afgeleverd voor het voordeligste tarief.

Nationaal en internationaal

Wij zitten gevestigd in Woerden, op deze manier bedienen we in heel Nederland. Ook hebben we vanaf hier aansluiting op ons Europese netwerk. Heeft u een zending die naar het buitenland moet? Geen probleem! We zorgen voor een passend transport en gaan voor u aan de slag.

Expert in kwetsbare zendingen

Heeft u een breekbare zending? En wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw zending onbeschadigd aankomt op plaats van bestemming? Dan zijn wij van ACE Couriers & Transport de juiste keuze. Bij ons gaat uw zending niet over lopende banden, dus de kans dat uw zending beschadigd of kwijt komt te raken is erg klein. Ook als het gaat om internationale spoedzendingen.

Wij bezorgen altijd op tijd

Bij ACE Couriers & Transport beschikken we over een eigen wagenpark, eigen medewerkers en eigen op- en overslagfaciliteiten. Wij kunnen hierdoor zekerheid geven over uw zending. Bij ons rijden onze betrokken koeriers in optimaal verzorgde auto’s, zo kunnen wij uw spoedtransport vlekkeloos laten verlopen. Heeft u een aanvraag voor spoedkoerier internationaal of verdere vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 088 1200 120 we nemen uw logistieke uitdaging graag voor u uit handen.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV