Spoedkoerier Nieuwegein

Zekerheid van vertrek tot aankomst

Snel advies? Bel 088 1200 120

Uw spoedkoerier in Nieuwegein

Heeft u een zending die met spoed vervoerd moet worden? Bijvoorbeeld een pakket, een document of een zending van grotere omvang wat niet met de reguliere pakketdienst meekan? ACE Courier & Transport is uw betrouwbare spoedkoerier in Nieuwegein.

Er zijn verschillende spoed opties waar u uit kunt kiezen.

Same Day Courier

Uw zending is dezelfde dag nog op de plaats van bestemming.

Basic Courier

Wij leveren uw zending binnen 4 uur af op plaats van bestemming.

Fast Courier

Echt haast? Uw zending is binnen no-time op plaats van bestemming.

Liever direct een offerte aanvragen?

Spoedkoeriers met ervaring

Wanneer u kiest voor onze spoedkoerier in Nieuwegein, dan leveren wij uw zending direct af op de plaats van bestemming, zonder overslag of vertraging. Belt u ons, dan sturen wij zo snel mogelijk een spoedkoerier uw kant op om uw zending op te halen. Van enveloppen tot pallets, wij zorgen voor het juiste vervoer en dat uw spoedzending meteen naar de ontvanger wordt gebracht.

Een transportbedrijf als ACE vindt u niet snel. Wij staat voor échte kwaliteit. Uw zending wordt dan ook altijd persoonlijk door ons afgeleverd en nauwlettend gemonitord door onze transportplanning. Dit in combinatie met ons real time GPS-tracking systeem en ons transport management systeem Mendrix zorgt ervoor dat uw zending bij ons in goede handen is.

Waarom kiezen voor ACE

30 jaar ervaring in spoedtransport

ACE Courier & Transport heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de koeriersbranche, met name gespecialiseerd in spoedtransport en het transport van afwijkende pakketten. Wanneer u kiest voor ACE, dan kiest u voor een betrouwbare spoedkoerier voor uw zending; een logistieke partner die u inschakelt als kwaliteit een must is.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Zeker als uw zending spoed heeft, wilt u ons altijd kunnen bereiken. Onze centrale planning is dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zodat u ons ook kunt inschakelen buiten kantoortijden. De spoedkoeriers en partner worden vanaf onze centrale aangestuurd en samen zorgen we dat uw pakket op de afgesproken tijd en tegen het voordeligste tarief bij de ontvanger wordt afgeleverd.

Nationaal en internationaal

Vanuit onze vestigingen in IJsselstein en Waalre kunnen wij heel Nederland bedienen. Bovendien hebben wij hier aansluiting op ons Europese netwerk. Dus ook wanneer uw zending met spoed internationaal vervoerd moet worden, zorgen wij met ons netwerk ervoor dat de koeriersdienst aansluit op uw wensen.

Expert in kwetsbare zendingen

Dat u erop moet kunnen vertrouwen dat uw spoedzending onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt, is voor ons niet meer dan zelfsprekerd. Het kan immers gaan om een waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud. Heeft u zo’n zending, dan is ACE uw beste keuze. Bij ons gaat uw pakket niet over lopende banden, dus de kans dat uw pakket beschadigd of zoek raakt is vrijwel nihil.

Wij bezorgen altijd op tijd

Een transportbedrijf als ACE vindt u niet zo snel. Wij beschikken namelijk over een eigen wagenpark, eigen medewerkers en eigen op- en overslagfaciliteiten. Hierdoor kunnen wij altijd zekerheid van uw levering geven. Bovendien rijden onze betrokken chauffeurs in verzorgde auto’s die optimaal zijn uitgerust om uw spoedtransport vlekkeloos uit te kunnen voeren.

snel pakket versturen

Mogelijkheden spoedtransport

Bij ACE Courier & Transport bieden we diverse mogelijkheden aan. Met onze spoedkoerier uit Nieuwegein kunt u kiezen uit volgende opties:

  • Same Day Courier: uw zending wordt dezelfde dag nog geleverd door de spoedkoerier.
  • Basis Courier: uw zending wordt binnen 4 uur afgeleverd door de spoedkoerier.
  • Fast Courier: heeft uw zending echt haast, dan is dit een goede oplossing. Met deze optie is uw zending binnen no-time op de plaats van bestemming.

Bovenstaand zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Past een van de opties bij uw zending, geeft bij het aanmelden dan aan welke optie uw voorkeur heeft. Bent u er niet zeker van, neem dan contact op met onze adviseurs en ontvang van ACE Courier & Transport een advies op maat.

Tevreden klanten

ikea
medische spoed transport
spoed koerierdienst
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport

Tevreden klanten

ikea
spoed koerierdienst
medische spoed transport
medische spoed transport
spoed koerierdienst
medische spoed transport

Waarom ACE

  • 30 jaar ervaring in sneltransport
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Specialist in breekbare zendingen
  • Wij bezorgen altijd op tijd
  • Nationaal en internationaal
Contact opnemen

Neem contact op.

Naam*

Reviews

94 beoordelingen 8,8/10

spoed koerierdienst

Wij hebben zeer goede ervaringen met ACE Courier & Transport. Wij maken regelmatig gebruik van de service van ACE en hebben tot nu toe geen enkele klacht. Ze zijn altijd te bereiken, snel ter plaatsen en leveren onze producten netjes af. Complimenten namens Taartenwinkel.nl!

Taartenwinkel.nl
spoed koerierdienst

Moesten met spoed dezelfde middag nog 3 grote 65″ schermen op verrijdbaar onderstel van Den Bosch naar Amsterdam vervoeren. Via Google bij Ace uitgekomen en na een belletje kon het direct geregeld worden, inclusief retourtransport de volgende dag. Prima ervaring dus!

SAP Nederland B.V.
spoed koerierdienst

Ruim een jaar ervaringen opgedaan met ACE. Duidelijke afspraken, goede communicatie, meedenken in oplossingen. Snel duidelijkheid waar zendingen zijn (onderweg) Betrouwbare partner.

Dianthus BV