Direct uw offerte aanvragen
 

Transport van grote artikelen

ACE Courier & Transport brengt uw goederen al meer dan 30 jaar zo spoedig mogelijk van A naar B. Kiest u voor ACE Courier & Transport dan kiest u voor een betrouwbare koerier voor uw zendingen waarbij kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Wij bezorgen 7 dagen per week en 24 uur per dag, altijd op tijd.

Bent u op zoek naar een koerier voor een zending van grote artikelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Omdat wij beschikken over ons eigen wagenpark is er altijd een wagen beschikbaar die groot genoeg is om uw zending in te transporteren. Onze eigen chauffeurs zijn gespecialiseerd in het inladen, transporteren en het lossen van grote artikelen en doen dit dan ook altijd voorzichtig – zo komt uw waardevolle, breekbare of kwetsbare inhoud onbeschadigd aan op de plaats van bestemming!

Vanuit onze vestiging in IJsselstein – gevestigd in het midden van het land - kunnen wij uw zending spoedig leveren in binnen- en buitenland. Houdt u graag bij waar uw zending zich bevindt? Dan kunt u via ons ordervolgsysteem Mendrix gemakkelijk uw zending volgen. Wilt u meer informatie over het verzenden van grote artikelen? Neem dan contact met ons op via 030-2081122 of vraag online gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

naar overzicht

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

ACE Courier & Transport BV
Edisonweg 17A, 3404 LB IJsselstein

T 088 1200 120
Martin Spijkers (Sales)

Tevreden klanten

Word ook een van onze tevreden klanten!

Laatste nieuws

Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Aanbod extra diensten ivm coronavirus
Lees meer

Referenties ACE Koeriers